OM

The Fox & Anchor är Karlskronas enda engelska pub. Puben är grundad 2002 och drivs idag av de två kompanjonerna Torbjörn Jonsson och Fredrik Larsson.

Grundfilosofin med puben är att erbjuda ett gästvänligt bemötande, ett stort sortiment och en varm miljö att njuta god mat och dryck i.

Från och med hösten 2011 satsar The Fox & Anchor på att bli en av Sveriges bästa öl och whiskypubar. Bra mat, kunnig personal, ett spännande sortiment av microbryggd öl och ett brett utbud av whisky är ledorden! För tillfället tillhandahåller vi över 100 sorters öl på fat och flaska samt över 200 sorters whisky från hela världen.

 

Välkommen till en liten bit av Storbritannien – The Fox & Anchor i Karlskrona!

Det händer i puben:

Måndag – Onsdag:
Pubkvällar med god mat och dryck. Passa på att prova någon av våra spännande microöl på fat.

Torsdagar:
Karaokekväll med Kristian Elvingsson! Vi är inne på det tionde året med karaoke i puben och varje torsdag är fullsatt! Kom som du är och sjung som du kan!

Fredagar:
Livemusik varje fredag. Boka bord och njut en bit mat innan kvällen tar fart.

Lördagar:
Livemusik varje lördag. Boka bord och njut en bit mat innan kvällen tar fart.

Vi kallar oss ”Gastropub”. Vad menar vi med det då?
Vi har höga ambitioner med vårt kök. Maten spelar alltid en central roll hos oss och vi gör vårt yttersta för att du som gäst ska få en så trevlig och smakfull upplevelse som möjligt.
Definitionen av ordet Gastropub kan sammanfattas med vällagad mat från en bred meny i en hemtrevlig miljö. Vi hoppas att du ska tycka lika mycket om maten som vi gör!

Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt i vårt stora sortiment. Vi har även månatliga whiskyprovningar och ölprovningar på förfrågan. Kontakta oss för mer information.

Vi ser fram emot att ha dig som gäst och ta dig med på en smakresa ibland mat och dryck!